Time	Golden Cane Room (PCC)	Jucara Room (PCC)	Anniversary House	Brolga Room	Business Centre		
7:45am	Registration Desk Opens						
8:00am – 9:30am (1 ½ hrs)	Current issues in communicable disease control Dr James Smith (Central Queensland Public Health Unit) (CONFIRMED)	Medico Legal Issues with PCEHR & Telehealth Andrew Turner (CONFIRMED)	CPR Session 1 (Part 1 of 2) QAS (CONFIRMED)	How to manage 'difficult behaviour' and 'complex needs' of clients on presentation at your clinic Rebekah Burns (CONFIRMED)	Geoff Broadhurst NPS Facilitator 1/2 hr individual or very small (2-3) group bookings		
9:30am - 10:00am	30min Morning Tea Break in Trade Display Area						
10:00am -12:00md (2 hrs)	Cows Milk Protein Allergy in Infants, diagnosis & treatment options Prof Pete Smith Provided by Nutricia Australia Pty Ltd (CONFIRMED)	Chronic Pain Management Active Learning Module (ALM) Dr Frank Thomas (CONFIRMED) (Part 1 of 3)	CPR Session 1 (Part 2 of 2) QAS (CONFIRMED)	Protecting you & your business and Plan to expand lan Edmondson from Medfin Finance (CONFIRMED)	Geoff Broadhurst NPS Facilitator 1/2 hr individual or very small (2-3) group bookings		
12:00md -12:30pm	30min Lunch Break in Trade	e Display Area					
12:30pm – 2:30pm (2 hrs)	Geriatrics Update Bruce Elliot, Pharmacist (CONFIRMED)	Chronic Pain Management Active Learning Module (ALM) Dr Frank Thomas (CONFIRMED) (Part 2 of 3)	CPR Session 2 (Part 1 of 2) QAS (CONFIRMED)	The Model Health Care Community and the future of eHealth Dr Trina Gregory (Presenter provided by nehta - National E- Health Transition Authority) (CONFIRMED)	Geoff Broadhurst NPS Facilitator 1/2 hr individual or very small (2-3) group bookings TBC		
2:30pm – 3:00pm	30min Afternoon Tea Break in Trade Display Area						
3:00pm – 5:00pm (2 hrs)	Common mistakes employers make "Question on Notice" segment John Lamb (CONFIRMED)	Chronic Pain Management Active Learning Module (ALM) Dr Frank Thomas (CONFIRMED) (Part 3 of 3)	CPR Session 2 (Part 2 of 2) QAS (CONFIRMED)				
6:00pm - 7:30pm	Board Meet & Greet - Members only free cocktail event						

Saturday 19 <sup>th</sup> October 2013							
Time	Golden Cane Room (PCC)	Jucara Room (PCC)	Anniversary House	<b>Business Centre</b>			
	Registration Desk Opens						
8:30am – 9:00am (½ hr)	Welcome to Country Traditional Dance						
9:00am – 9:45am (3/4 hr)	Associate Professor John Mendoza &	Minister (Jean to follow up)					
9:45am - 10:15am	30min Morning Tea Break in Trade Display Area						
10:15am -11:15am (1 hr)	Social Determinants Dr Helen Keleher (CONFIRMED) Facilitated by: John Mendoza		10:15am - 11:45am (1 ½ hrs)  Practice Managers Forum  Nicole Allen (CONFIRMED)				
11:15pm - 12:15pm (1 hr)	<b>Dermatology</b> Dr Troy Darben (CONFIRMED) Facilitated by: John Mendoza						
12:15pm — 1:15pm (1 hr)	Mental Health Professor Frank Oberklaid (CONFIRM Facilitated by: John Mendoza	TED)	11:45am - 1:15 pm (1 ½ hrs)  Wound Management TBC				
1:15pm – 2:15pm	1hr Lunch Break in Trade Display Area						
2:15pm - 3:15pm (1 hr)	Dermatology Master Class Dr Troy Darben & Dr Manoharan (CONFIRMED) Facilitated by: Bruce Elliot	Social Determinants Dr Helen Keleher & Prof Pat Dudgeon (CONFIRMED) Facilitated by: Tania Manser	Mental Health Master Class Prof Frank Oberklaid & Dr Derek Chong (CONFIRMED) Facilitated by: John Mendoza	Geoff Broadhurst TBC  NPS Facilitator  1/2 hr individual or very small (2-3) group bookings			
3:15pm - 3:30pm (1/4 hr)	15min Afternoon Tea Break in Trade Display Area						
3:30pm - 4:30pm (1 hr)	Dermatology Master Class Dr Troy Darben & Dr Manoharan (Continued) (CONFIRMED) Facilitated by: Bruce Elliot	Social Determinants Dr Helen Keleher & Prof Pat Dudgeon (Continued) (CONFIRMED) Facilitated by: Tania Manser	Mental Health Master Class Prof Frank Oberklaid & Dr Derek Chong (Continued) (CONFIRMED) Facilitated by: John Mendoza	Geoff Broadhurst TBC NPS Facilitator 1/2 hr individual or very small (2-3) group bookings			
4:30pm - 5:00pm (1/2 hr)	Feedback Session Facilitated by John Mendoza						
7:00pm till late	Dinner & Entertainment Band TBC						

Sunday 20 <sup>th</sup> October 2013						
Time	Golden Cane Room (PCC)	Jucara Room (PCC)	Anniversary House	Business Centre		
8:00am 8:15am	Registration Desk Opens Welcome to Country					
8:30am – 9:30am (1hr)	Social Determinants Prof Pat Dudgeon & Associate Professor Facilitated by: John Mendoza	r Roz Walker <mark>(CONFIRMED)</mark>	Prevention in Primary Health Care Margaret Windsor, DARTA Medical Pty Ltd			
9:30am – 10:30am (1 hr)	<b>Dermatology</b> Dr Manoharan <mark>(CONFIRMED)</mark> Facilitated by: John Mendoza		(CONFIRMED)			
10:30am - 11:00am	30min Morning Tea Break in Trade Display Area					
11:00am -12:00md (1 hr)	Mental Health Dr Derek Chong <mark>(CONFIRMED)</mark> Facilitated by: John Mendoza		Time Management Wendy Thomas, CQ TAFE			
12:00md - 12:30pm (1/2 hr)	Feedback Session Facilitated by: John Mendoza		(CONFIRMED)			
12:30pm - 1:00pm	Lunch Break (Conference Close)					